Thermofrost

Disclaimer

DISCLAIMER

Dit is de disclaimer van Thermofrost B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg Noord 95, 3812PL te Amersfoort, hierna te noemen Thermofrost.

INLEIDING

Thermofrost geeft u hierbij toegang tot haar website www.thermofrost.nl

Thermofrost publiceert op deze website informatieve teksten, afbeeldingen en ander vormen van informatie.

INFORMATIE

De gegevens op de website van Thermofrost zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over Thermofrost zelf en informatie welke branche gerelateerd zijn. Thermofrost spant zich in om de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

HYPERLINKS

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaart Thermofrost geen enkele aansprakelijkheid.

AANSPRAKELIJKHEID

Thermofrost is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

AUTEURSRECHT

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bi Thermofrost. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Thermofrost.

Volg ons op

Contact

Thermofrost BV
Nijverheidsweg Noord 95
3812 PL Amersfoort
T: +31 (0)33 460 41 30
E: info@thermofrost.nl