Thermofrost

Units voor 2-pijpsystemen en 4-pijpsystemen

De units EXP Systems zijn ontworpen om in installaties met 2-pijpsystemen te werken, met productie van sanitair warm water, en in de installaties met 4-pijpsystemen. Deze flexibiliteit staat gebruik in talrijke soorten constructies toe en maakt het mogelijk om de gebruiksbestemming later eventueel te veranderen.

WARM EN KOUD WATER UIT EEN ENKELE UNIT

De units EXP Systems zijn ontstaan om met een enkele machine aan de gelijktijdige en afzondelijke verzoeken om warm en koud water te voldoen, zodat het energieverbruik geoptimaliseerd en het beheer van het systeem vereenvoudigd wordt. Ze zijn eenvoudig te installeren, ook dankzij de mogelijkheid om de hydraulische componenten in de units geassembleerd te hebben, ze vereisen geen speciaal onderhoud en garanderen een uiterst betrouwbare werking.

DE WERKING

De units EXP Systems zijn in staat om in de installaties met 2-pijpsystemen te werken, met productie van sanitair warm water, en in de installaties met 4-pijpsystemen. Deze fl exibiliteit maakt het gebruik in talrijke constructietypologieën mogelijk. Het hart van het systeem wordt gevormd door de allernieuwste elektronische controle en de door Rhoss bestudeerde beheerlogica om in de 2 werkwijzen AUTOMATIC en SELECT aan alle verzoeken van het systeem te voldoen. In woonomgevingen - in huizen en woningen met afzonderlijke systemen of in woongebouwen met gecentraliseerde systemen - in hotels, in verzorgingstehuizen, in sportscholen en in ontvangststructuren in het algemeen, bestaat naast de behoefte aan klimaatbeheersing en luchtbehandeling vaak de noodzaak om warm water voor sanitair gebruik te produceren. EXP Systems brengt in de confi guratie voor 2-pijpsystemen deze taak gedurende het gehele jaar met maximale fl exibiliteit ten uitvoering. In kantoor- en dienstverleningsgebouwen vragen de moderne klimaatbeheersingssystemen steeds vaker om de gelijktijdige productie van warm en koud water. De verbetering van de termische isolatie van de structuren, de verhoging van de thermische ladingen door de verlichting en de aanwezigheid van grote glazen oppervlakken, hebben tot gevolg dat de installatie in de tussenseizoenen enkele zones moet koelen en gelijktijdig andere moet verwarmen. In dit geval stelt EXP Systems in de confi guratie met 4-pijpsystemen een volledige en zeer voordelige oplossing voor.

Attachments:
Download this file (K10530NL dpl EXPsystems.pdf)EXP systems folder[EXP systems folder][ ]3410 kB

Tags: pijpsystemen,, exp,, systems,, exp systems,

Volg ons op

Contact

Thermofrost BV
Nijverheidsweg Noord 95
3812 PL Amersfoort
T: +31 (0)33 460 41 30
E: info@thermofrost.nl