Thermofrost

Service

SERVICE ORGANISATIE

service

Ons netwerk van goed opgeleide service-engineers  strekt zich uit over geheel Nederland en zij worden vanuit Amersfoort aangestuurd. Dankzij de korte lijnen, onze moderne communicatiemiddelen en onze platte organisatie bent u verzekerd van een adequate en flexibele manier van handelen.Om tijd en geld te besparen worden onze service engineers 's nachts voorzien van onderdelen en materialen welke ze de volgende dag nodig hebben.
Een Thermofrost engineer is vakbewaam en bezit alle vereiste certificaten en diploma's om aan uw apparatuur te mogen werken. Deze hebben betrekking op NEN 3140, F-gassen, VCA etc. Naast de persoonlijke certificeringen is ook Thermofrost op vele gebieden gecertificeerd, waaronder ISO 9001, VCA, F-gassen regeling, en PED. Ook hebben we het kwaliteitslabel "Erkend Specialist Klimaatbeheersing" volgens de NVKL en zijn we erkend Leerbedrijf naar de Kenteq normen.

ONDERHOUD

Goed onderhoud betaald zich terug! Dit geldt ook voor airconditioning installaties.onderhoud
Onze service engineers zorgen ervoor dat de conditie van uw installatie(s) optimaal blijft. Thermofrost voert onderhoud uit zoals U dat wenst, rekening houdend met de huidige wetgeving. Dit kan variëren van slechts voldoen aan de wettelijke eisen tot zeer uitgebreide contractvormen die geheel ontzorgen. Hierin zijn wij merkonafhankelijk!
Als er een snelle responstijd vereist is in geval van een storing kunnen responstijden tot 4 uur opgenomen worden in de overeenkomst. Hiermee verplicht Thermofrost zich om binnen de afgesproken responstijd aan te vangen met het analyseren en oplossen van de storing.

 

 STORINGEN

storingenEen storing aan uw airconditioning installatie komt altijd ongelegen. Wij helpen u! Ons streven is om storingen nog dezelfde dag te verhelpen en dat doen we 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. Voor het melden van een storing belt u altijd naar ons normale telefoonnummer (033 – 460 41 30). Tijdens kantooruren wordt u doorverbonden met onze service coördinator en na kantoortijden met onze boodschappendienst die de dienstdoende monteur inschakelt. Mocht een storing vanwege de ernst en beschikbaarheid van onderdelen, stilstand tot gevolg hebben dan kan Thermofrost noodkoeling verzorgen.

 

 

REPARATIESreparaties

Het goed onderhouden van airconditioning installaties vermindert de kans op ongewenste stilstand. Toch gebeurt het dat er storingen optreden die een noodzakelijke reparatie tot gevolg hebben. Ook kan het gebeuren dat er tijdens onderhoudswerkzaamheden defecten of tekortkomingen aan het licht komen. Nadat er geconstateerd is dat een reparatie noodzakelijk is om uw installatie weer goed te laten functioneren, doen wij u zo snel mogelijk een voorstel voor reparatie. Als een reparatie minder urgent is dan zal dat mogelijk gecombineerd worden met het reguliere onderhoud. Dit om extra kosten te besparen.

 

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Onze Support afdeling verzorgt rapportages en prijsopgaves naar aanleiding van uitgevoerde werkzaamheden. Bij onze support-engineers kunt u ook terecht met uw technische vragen.Heeft u vragen over een airconditioning installatie van welke aard dan ook, laat ons het weten, wij helpen u graag. Bel naar Thermofrost en stel uw vraag.

Tags: storingen, , reparaties,, technische ondersteuning, , thermofrost,

Volg ons op

Contact

Thermofrost BV
Nijverheidsweg Noord 95
3812 PL Amersfoort
T: +31 (0)33 460 41 30
F: +31 (0)33 460 41 31
E: info@thermofrost.nl